Full service
e-commerce partner

Commerce with an impact

Meteor bouwt webshops en e-commerce applicaties. Daarnaast begeleiden we bedrijven in het uittekenen van een moderne e-commerce architectuur en bieden we ondersteuning met onze extra marketing diensten.

Diensten

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Samen met onze klanten bepalen we de online strategie met als doel digitale groei en succes. We stellen een roadmap op die afgestemd is op jouw business.

Design

Onze ontwerpers zorgen voor een visueel ontwerp waarbij usability en conversie centraal staan, en we ontwikkelen een huisstijl en styleguide.

Development

Wij passen hierbij de ‘best practices’ van de desbetreffende oplossing toe en geven tussentijdse demo’s zodat er doorheen het project nog aanpassingen kunnen gebeuren.

Integraties

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we onze oplossingen moeten inpassen binnen complexe architecturen, om zo een omnichannel ervaring te creëren.

Digitale marketing

Onze digitale strategen maken een marketing plan op maat met als doel meer traffic en conversie via SEO, SEA, CRO, Marketing automation enz.

Meer info over onze diensten?

Onze partnerships

Wij bieden oplossingen voor elk segment

Persons walkin in and out the Shopware headquarters
Logo Shopware Gold

De enige Belgische Shopware Gold partner!

Met 10 jaar ervaring zijn wij de experten op vlak van enterprise commerce. Als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house Shopware experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers en webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

Bekijk onze Shopware cases om goede voorbeelden te krijgen van een professionele werkwijze met Shopware.

De slimste Shopify (Plus) consultants

Shopify is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce systeem. Ook wij geloven sterk in dit platform omwille van de flexibiliteit en de vele marketing mogelijkheden die het te bieden heeft. Bovendien biedt Shopify een laagdrempelige instap zodat bedrijven in elk segment en elke industrie kunnen starten met een succesvolle webshop.

Bekijk onze Shopify cases goede voorbeelden te krijgen van een professionele werking met Shopify.

E-commerce Person working on laptop inside the Shopify admin
Al onze partners op een rijtje
Cases

Lange termijn partnerships

Caroline Biss Shopware
B2C, Shopware

Caroline Biss

Caroline Biss

Lees meer