Shopify partner

Een team van slimme Shopify experts

Ben je van plan om een webshop te starten? Of wil je jouw bestaande webshop optimaliseren? In beide gevallen ben je bij Meteor aan het juiste adres. Ons team is gepassioneerd door e-commerce en beheerst alle digitale marketing skills om een webshop te doen groeien. Bovendien weten we als Shopify experten hoe je het maximum uit dit geweldige platform haalt. Je hoort het, wij zijn fan van Shopify en wij zijn ervan overtuigd dat dit hét systeem is om een e-commerce strategie te doen slagen.

Stap voor stap naar digitaal succes

Onze Shopify projecten verlopen volgens een goed doordacht stappenplan
om de kansen tot succes zo groot mogelijk te houden

1. Intake

2. Digitaal plan

3. Start project

4. Opvolging

In een eerste gesprek gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Waar wil je staan binnen 1-3-5 jaar? Welke kennis heb je zelf al over e-commerce en digitale marketing? Welk budget heb je in gedachten om deze doelstellingen te bereiken? 

Op basis van het eerste gesprek werken we een voorstel uit op maat van jouw budget en doelen. Dit is uitgewerkt als een stappenplan zodat je een goed beeld hebt welke marketing activiteiten er moeten gebeuren om jouw e-commerce verhaal tot een succes te maken. 

Eens we tot een akkoord gekomen zijn organiseren we een kick-off meeting waarin we het voorstel gieten in een planning met deadlines. Het doel is om onze e-commerce en digitale marketing kennis binnen jouw onderneming te brengen, zodat je niet voor alles afhankelijk blijft van externe partijen.

Of er nu vooral wordt ingezet op Google Ad campagnes, social media avertising, marketing automation, … of een combinatie van al deze technieken, het is steeds belangrijk om dit te blijven monitoren en te verbeteren.

Meteor, de meest ervaren e-commerce partner

Wij zijn Shopify 'believers'

Shopify is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce systeem. Ook wij geloven sterk in dit platform omwille van de flexibiliteit en de vele marketing mogelijkheden die het te bieden heeft. 

Bovendien biedt Shopify een laagdrempelige instap zodat bedrijven in elk segment en elke industrie kunnen starten met een succesvolle webshop.

Onze klanten & partnerships

Wij maken samen impact

In een nauwe partnership bouwen wij samen aan kwalitatieve,
inspirerende en converterende webshops.

Wil jij online succesen boeken?

Wij contacteren u vandaag nog!