B2CShopify

Liefde voor schoonheid en authenticiteit, met een persoonlijke aanpak, dat is de rode draad door het hele Zahia Verhaal.

Dat Zahia vandaag kralen en juwelen aanbiedt, is eigenlijk een speling van het lot: toen een antiek halssnoer brak besloten ze de kralen in de winkel te leggen. In een mum van tijd waren alle kralen de deur uit en door de enthousiaste reacties van klanten was een nieuw idee ontstaan.

De focus werd verlegd naar juwelen, en met winkels in Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst en de webshop zijn ze ondertussen de referentie op gebied van juwelen maken.

Neem zeker ook een kijkje op hun instagram account!

Projectscope

Toen Zahia bij Meteor kwam aankloppen, draaide de webshop op een zeer verouderde Magento omgeving. De webshop was traag en niet meer flexibel. Hierdoor liep Zahia verkoop mis en bovendien belemmerde het de verdere online groei. Aangezien een nieuwe Magento installatie een zeer ingrijpende investering is, stelde Meteor Shopify voor als oplossing. Niet alleen om budgettaire redenen, maar vooral omdat de noden van Zahia een perfecte match waren met de flexibiliteit en uitbreidbaarheid van Shopify. In een dikke maand leverde Meteor de nieuwe webshop op, met oa uitgebreide filtermogelijkheiden en een lookbook functionaliteit. Aangezien Shopify zeer gemakkelijk is om zelf te beheren en extra features in no time kunnen toegevoegd worden, is Zahia klaar om de verdere online groei te bewerkstelligen.

Client

Zahia

Website

webshop.zahia.be

Belangrijkste kenmerken

  • Vervanging Magento platform
  • Uitgebreide filtering
  • Lookbook
  • Store locator
  • Import van +/- 6000 artikelen
  • Fris en modern design

Related cases

B2B, Shopify

Lotus Bakeries

Lotus Bakeries

Lees meer