Meteor is een Shopify Plus agency

We horen vaak de vraag: wat is nu de ‘plus’ in Shopify Plus? Een terechte vraag uiteraard en hieronder lichten we dit graag even toe. Wij gaan van in het begin met de klant de business requirements aftoetsen tegenover het platform om te analyseren of dit inderdaad de juiste keuze is.
 • Snelle time to market
 • Groot community
 • Flexibel en uitbreidbaar
 • Uitgebreid CMS
 • Content planner
Waarom Shopify Plus

Shopify Plus samenvattend

Shopify Plus kan je zien als de grote broer van Shopify, het is met name het enterprise model van de e-commerce gigant. Bijvoorbeeld in Amerika is het dé uitdager van enterprise platformen zoals Salesforce en Magento, en ook in de BeNeLux wint Shopify Plus aan terrein.

Dit heeft een aantal redenen. 1 van de hoofdredenen is dat Shopify Plus een cloud platform is waardoor hosting, updates & upgrades zijn inbegrepen in de licentiekost. Dit maakt het platform zeer onderhoudsvriendelijk tegenover open source systemen zoals Magento. Bovendien is het, zeker voor een cloud systeem, flexibel inzetbaar in een IT architectuur dankzij het app systeem en de vele API endpoints.

Met Shopify Plus kunnen we onze klanten een platform bieden dat continu evolueert en het bevat de tools om een e-commerce strategie te doen slagen

Maar wat maakt Shopify Plus nu verschillend tegenover de basisversies? Hieronder sommen we aantal zaken op:

 1. Het kunnen aanpassen van de checkout
 2. Toegang tot meer API endpoints, zoals de giftcard api
 3. Content planner (launchpad)
 4. Script editor om de checkout meer te personaliseren
 5. Meerdere stores op 1 omgeving
 6. B2B suite
 7. Support van het Shopify launch team

Dit zijn enkele van de extra features of uitbreidingen die je bij een Shopify Plus omgeving krijgt. Met een licentiekost van $2000/maand is het ook een serieuze investering dus er mag wat tegenover staan. Het is daarom niet echt geschikt voor de kleine merchant, maar eerder voor bedrijven die sterke online ambities hebben en enkele miljoenen online omzet draaien.

Shopify Plus case

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Vul onderstaand contactformulier in