Meteor is Shopware Gold partner

De enige in België, en daar zijn we trots op. Want dit hoge niveau van partnership behaal je door aantoonbare ervaring en certificaten. Met 10 jaar ervaring zijn wij dé experten op vlak van enterprise commerce.

Als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers & webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

  • State of the art technologie
  • Snelst groeiende platform
  • Open en duidelijke roadmap
  • API first
  • PWA ready
Certificaten

Partner met expertise

+10j e-commerce kennis
Certified Shopware employees
Gold partner
B2B & B2C
Waarom Shopware

Wat kan Shopware jou bieden

Shopware is het snelst groeiende e-commerce platform met een zeer grote flexibiliteit, minder complexiteit, focus op beleving en state of the art technologie. Dat is waarom Shopware, als open source e-commerce platform, de perfecte keuze is voor jouw verdere online groei.

Met behulp van Shopware zorg je voor de optimale online beleving, dit zowel voor de administrators van de website als voor je klanten. Zo kan een administrator op een uiterst gebruiksvriendelijke manier en zonder enige kennis van HTML of CSS binnen no-time interactieve pagina’s opmaken.

Op deze manier kun je jouw bezoekers een optimale online beleving bieden. De nieuwe rule builder zorgt bovendien voor een uiterst flexible manier van pricing, verzend- en betaalmogelijkheden.

Daarnaast bieden de sales channels dan weer de mogelijkheid om makkelijk via extra kanalen, zoals Facebook of Instagram, te verkopen of om in de toekomst de webshop als PWA aan te bieden.

Ook op technisch vlak is Shopware 6 een state of the art platform. Het maakt gebruik van de bekende & bewezen frameworks zoals Symfony en Vue.js wat zorgt dat ontwikkelaars graag met het platform aan de slag gaan. Door zijn API first approach vormt het platform het kloppend hart van je e-commerce activiteiten en is het platform makkelijk te integreren met externe systemen.

“Meteor zorgt voor een totale ontzorging van onze e-commerce. We kunnen met een gerust hart de soldenperiodes in of andere piekmomenten”

– Lieve De Dobbeleer, e-commerce manager Caroline Biss –
Enkele Shopware cases

De Shopware oplossing voor Tuin & dier

B2CShopware

Fashion voor iedereen

B2CShopware

Headless hoogstandje

B2BShopware

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in