Meteor is Shopware Gold partner

Meteor is Shopware Gold partner

De enige in België, en daar zijn we trots op. Want dit hoge niveau van partnership behaal je door aantoonbare ervaring en certificaten. Met 10 jaar ervaring zijn wij dé experten op vlak van enterprise commerce.

Als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers & webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

  • State of the art technologie
  • Snelst groeiende platform
  • Open en duidelijke roadmap
  • API first
  • PWA ready
Waarom Shopware

Wat kan Shopware jou bieden

Shopware is het snelst groeiende e-commerce platform met een zeer grote flexibiliteit, minder complexiteit, focus op beleving en state of the art technologie. Dat is waarom Shopware, als open source e-commerce platform, de perfecte keuze is voor jouw verdere online groei.

Een shop voor elke sector

Met behulp van Shopware zorg je voor de optimale online beleving, dit zowel voor de administrators van de website als voor je klanten. Zo kan een administrator op een uiterst gebruiksvriendelijke manier en zonder enige kennis van HTML of CSS binnen no-time interactieve pagina’s opmaken.

Daarnaast bieden de sales channels dan weer de mogelijkheid om makkelijk via extra kanalen, zoals Facebook of Instagram, te verkopen of om in de toekomst de webshop als PWA aan te bieden.

Think big als Shopware Gold partner

Ook op technisch vlak is Shopware 6 een state of the art platform. Het maakt gebruik van de bekende & bewezen frameworks zoals Symfony en Vue.js wat zorgt dat ontwikkelaars graag met het platform aan de slag gaan. Door zijn API first approach vormt het platform het kloppend hart van je e-commerce activiteiten en is het platform makkelijk te integreren met externe systemen.

Met de nieuwste versie van Shopware ben je dus klaar voor een stabiele groei op een hyper modern e-commerce platform. Op deze manier kun je jouw bezoekers een optimale online beleving bieden. De nieuwe rule builder zorgt bovendien voor een uiterst flexible manier van pricing, verzend- en betaalmogelijkheden.

Hoe pakken we jouw Shopware project aan?

Stap 1

Intake

In de eerste gesprekken gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Waar wil je staan binnen 1-3-5 jaar? Welke kennis heb je zelf al over e-commerce en digitale marketing? Welk budget heb je in gedachten om deze doelstellingen te bereiken? Hoe ziet jouw achterliggende architectuur eruit? enz.

Stap 2

Design

Onze designers zitten met jou aan tafel om de optimale flows uit te tekenen en dit al te koppelen aan het juiste thema. Hier wordt ook de keuze gemaakt of we vertrekken vanuit een bestaand thema of dat we dit zelf op maat ‘from scratch’ zullen ontwikkelen.

Stap 3

Functionele analyse en architectuur

In deze fase gaan we definiëren welke functionaliteiten de website moet hebben, welke flows de klant zal doorlopen en bepalen we welke apps er als gevolg van deze analyse zullen moeten geïnstalleerd worden. Bovendien doorlopen we alle integratielijnen met achterliggende systemen die moeten voorzien worden en tekenen we de informatie-architectuur uit.

Stap 4

Bouw van jouw Shopware webshop

Voorgaande stappen lopen reeds simultaan met de uiteindelijke bouw van de webshop. Code kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel en hiervoor hebben we een professionele werking uitgebouwd. Alles wordt piekfijn gedocumenteerd en getest zodat een vlotte livegang kan gewaarborgd worden.

Certificaten

Partner met expertise

+10j e-commerce kennis
Certified Shopware employees
Gold partner
B2B & B2C
Enkele Shopware cases

Headless hoogstandje

B2BShopware

Alles voor jouw huis & tuin online

B2CShopware

Geen fast fashion, wel kwaliteitsvol design waar je lang van kunt genieten.

B2CShopware
Al onze partners op een rijtje

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in