Meteor is Shopware enterprise partner

En daar zijn we trots op, want dit hoogste niveau van partnership behaal je door aantoonbare ervaring en certificaten. Met 10 jaar ervaring zijn wij dé experten op vlak van enterprise commerce.

Als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers & webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

  • State of the art technologie
  • Snelst groeiende platform
  • Open en duidelijke roadmap
  • API first
  • PWA ready
Certificaten

Partner met expertise

10j e-commerce kennis
Certified Shopware employees
Enterprise partner
B2B & B2C
Waarom Shopware

Wat kan Shopware jou bieden

Shopware is het snelst groeiende e-commerce platform met een zeer grote flexibiliteit, minder complexiteit, focus op beleving en state of the art technologie. Dat is waarom Shopware, als open source e-commerce platform, de perfecte keuze is voor jouw verdere online groei.

picture of the Shopware office

Met behulp van Shopware zorg je voor de optimale online beleving, dit zowel voor de administrators van de website als voor je klanten. Zo kan een administrator op een uiterst gebruiksvriendelijke manier en zonder enige kennis van HTML of CSS binnen no-time interactieve pagina’s opmaken.

Op deze manier kun je jouw bezoekers een optimale online beleving bieden. De nieuwe rule builder zorgt bovendien voor een uiterst flexible manier van pricing, verzend- en betaalmogelijkheden.

Daarnaast bieden de sales channels dan weer de mogelijkheid om makkelijk via extra kanalen, zoals Facebook of Instagram, te verkopen of om in de toekomst de webshop als PWA aan te bieden.

Ook op technisch vlak is Shopware 6 een state of the art platform. Het maakt gebruik van de bekende & bewezen frameworks zoals Symfony en Vue.js wat zorgt dat ontwikkelaars graag met het platform aan de slag gaan. Door zijn API first approach vormt het platform het kloppend hart van je e-commerce activiteiten en is het platform makkelijk te integreren met externe systemen.

Wil jij online successen boeken?

Neem contact met ons op!

Menu