Onze Shopify experten doen jouw online verkoop groeien

Ben je van plan om een webshop te starten? Of wil je jouw bestaande webshop optimaliseren? In beide gevallen ben je bij Meteor aan het juiste adres. Als Shopify (Plus) experten weten we als geen ander jouw business succesvol online te brengen.

Ons team is gepassioneerd door e-commerce en beheerst alle digitale marketing skills om een webshop te doen groeien. Bovendien weten we als Shopify experten hoe je het maximum uit dit geweldige platform haalt. Je hoort het, wij zijn fan van Shopify en wij zijn ervan overtuigd dat dit hét systeem is om een e-commerce strategie te doen slagen.

  • Laagdrempelige instap
  • Flexibel en uitbreidbaar
  • Gecertificeerde experten
  • Meegroeien met het platform
  • Uitstekende support

Hoe gaan we te werk?

Step 1 - project

Stap 1

Intake

In een eerste gesprek gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Waar wil je staan binnen 1-3-5 jaar? Welke kennis heb je zelf al over e-commerce en digitale marketing? Welk budget heb je in gedachten om deze doelstellingen te bereiken? Enz.

Stap 2

Uitwerken voorstel

Op basis van het eerste gesprek werken we een voorstel uit op maat van jouw budget en doelen. Dit is uitgewerkt als een stappenplan zodat je een goed beeld hebt welke marketing activiteiten er moeten gebeuren om jouw e-commerce verhaal tot een succes te maken.

Step 2 - Design Shopify
Step 3 - Project

Stap 3

Start project

Eens we tot een akkoord gekomen zijn organiseren we een kick-off meeting waarin we het voorstel gieten in een planning met deadlines. We bepalen ook verder welke capaciteit er in jouw onderneming zit om bepaalde activiteiten zelf te gaan doen. Het doel is om onze e-commerce en digitale marketing kennis binnen jouw onderneming te brengen, zodat je niet voor alles afhankelijk blijft van externe partijen.

Stap 4

Opvolgen en bijsturen van de lopende activiteiten

Of er nu vooral wordt ingezet op Google Ad campagnes, social media avertising, marketing automation, … of een combinatie van al deze technieken, het is steeds belangrijk om dit te blijven monitoren. Tijdens onze maandelijkse meetings bespreken we de resultaten en leggen we de activiteiten voor de komende maand(en) vast.

Step 4 - Project
Enkele Shopify cases
B2C, Shopify

Curtres

Curtres Lingerie

Lees meer
B2B, Shopify

Lotus Bakeries

Lotus Bakeries

Lees meer
B2C, Shopify

Hello Archie

Hello Archie

Lees meer

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in