Voor planten zorgen is voor jezelf zorgen

dauplants.be

B2CShopify

Dau Plants

Over Dau Plants

Dau Plants is opgericht door Kaat, die een online plantenparadijs wilde creëren waar mensen met gemak prachtige kamerplanten kunnen vinden voor hun interieur.

Bij Dau Plants vind je een zorgvuldig samengestelde collectie van prachtige kamerplanten die niet alleen je ruimte opfleuren, maar ook een vleugje groen en frisheid in je dagelijks leven brengen. Of je nu een doorgewinterde plantenouder bent of net begint aan je groene reis, hier vind je voor ieder wat wils.

De webshop is ontworpen met de klant in gedachten, met gemakkelijke navigatie, gedetailleerde plantinformatie en deskundig advies om te helpen bij het kiezen, verzorgen en laten gedijen van nieuwe groene vrienden. Dau Plants gelooft dat de schoonheid van kamerplanten voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht je ervaring of kennisniveau.

Dus, of je nu je interieur wilt verfraaien, een groene sfeer wilt creëren of gewoon op zoek bent naar een specifieke plant, Dau Plants staat voor je klaar. Laat je inspireren en breng de natuur naar binnen met Dau Plants!

Waarom Shopify?

Dau Plants heeft bewust gekozen voor Shopify als hun e-commerce platform om verschillende redenen. Ten eerste, vanwege de betrouwbaarheid van Shopify, kunnen klanten met vertrouwen bij hen winkelen, wetende dat hun gegevens veilig zijn. Daarnaast biedt Shopify een eenvoudig te gebruiken interface, waardoor zowel klanten als het team van Dau Plants moeiteloos kunnen navigeren. De visueel aantrekkelijke ontwerpmogelijkheden van Shopify stellen Dau Plants in staat om een aantrekkelijke en uitnodigende online winkelomgeving te creëren, wat essentieel is voor het presenteren van hun prachtige kamerplanten. Bovendien maakt de flexibiliteit van Shopify het gemakkelijk voor Dau Plants om de webshop uit te breiden met tal van apps en functies, waardoor ze hun klanten steeds beter van dienst kunnen zijn en hun winkelervaring kunnen verbeteren.

Unique Features

Wishlist

Advanced search

Mobile friendly

Filter

Related cases

Denim craftsmanship

B2CShopify Plus

Natural energy for every moment of the day

B2CShopify

Herbruikbare waterflessen

B2CShopify