Shopware integratie met Microsoft Dynamics 365

Meteor is dé specialist in e-commerce integraties waaronder met Microsoft Dynamics 365. Onze projecten zijn allemaal integratieprojecten waarbij we Shopware koppelen met minstens 1 back-end systeem zoals een ERP.

Met een integratie tussen Shopware en Micorsoft Dynamics 365 stroomlijn je jouw bedrijfsprocessen. Automatiseer taken en verminder handmatige inspanningen, waardoor je team zich kan concentreren op wat echt belangrijk is voor jou.

  • Integratie met Boomi
  • Integratie met Alumio
  • Technisch robuust
  • API first
  • Professioneel opgezet
Waarom integreren

Synchronisatie data

Ervaar de kracht van real-time gegevenssynchronisatie tussen Shopware en Microsoft Dynamics 365. Houd je voorraad, klantinformatie en bestellingen up-to-date zonder vertragingen, waardoor je altijd een nauwkeurig beeld van je bedrijf hebt

Met behulp van Shopware en haar API first approach kan deze integratie efficiënt tot stand komen. Zo bied je een naadloze winkelervaring aan je klanten en zorg je ervoor dat je altijd beschikt over de nieuwste informatie, waardoor je klanten beter van dienst kunt zijn en hun tevredenheid kunt vergroten.

Ontdek de eenvoudige stappen om Shopware te integreren met Microsoft Dynamics 365 en profiteer van de voordelen van geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.

Hoe pakken we jouw Shopware Microsoft Dynamics 365 integratie aan?

Stap 1

Uittekenen architectuur

Onze experts zullen samen met jou de specifieke behoeften van je bedrijf bespreken en gedegen integratieplannen opstellen voor jouw Shopware Microsoft Dynamics 365-integratie. Daarbij tekenen we de verschillende dataflows uit, denk aan orders, stock, prijzen enz.

Stap 2

Detailanalyse

We passen de integratie aan op basis van jouw bedrijfsprocessen en zorgen zo voor een vlekkeloze samenwerking tussen Shopware en Microsoft Dynamics 365. Jij wil misschien een realtime stocksynch, een tweezijdige klantaccount synch of je hebt nog andere specifieke eisen.

Stap 3

Implementatie

Dit gaat om het effectief leggen van de koppeling tussen Shopware en Microsoft Dynamics 365. Ons ervaren team van ontwikkelaars zal de integratie vakkundig implementeren, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen.

Via integratieplatform

In sommige cases is het nuttig om de integratie tussen Shopware en Microsoft Dynamics 365 te voorzien met een integratieplatform. Als Alumio partner en uitgebreide ervaring in Boomi kunnen we hierbij helpen.

Custom integratie

In andere cases is het nog steeds aangewezen om voor een op maat geschreven integratie te opteren. Dit kan soms zowel budgettair als technisch een betere keuze zijn. Laat je door ons adviseren.

Technische e-commerce partner

+10j e-commerce kennis
Certified employees
Focus op code kwaliteit
B2B & B2C
Enkele integratieprojecten

Headless hoogstandje

B2BShopware

Licht als nooit tevoren

B2CShopware

De Shopware oplossing voor Tuin & dier

B2CShopware

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in