Alles voor jouw huis & tuin online

hermie.com
B2CShopware

Over Hermie

Hermie.com is specialist in alles wat met de tuin te maken heeft met specialisatie in zwembad, buitenspeelgoed, tuingereedschappen, meststoffen, potgrond en vele andere producten. Ze zijn verdeler van topmerken als Intex, Smoby, DCM, Barenbrug, BSI, Viano, Nesling, Edialux, Gardena, Ecopots, Hozelock… Hun aanbod is zeer gevarieerd: van verse kruiden, zaden, meststoffen, bodemverbeteraar, vogelhuisjes en allerhande decoratie tot huishoudmateriaal en onderhoudsproducten. Klanttevredenheid, snelle levering, kwalitatieve producten, scherpe prijszetting en een familiale bedrijfscultuur zijn kenmerkend voor Hermie. Sinds eind 2019 heeft Hermie een samenwerking met Famiflora, het grootste tuincentrum van België.

Projectscope

De oude webshop van Hermie was een op maat geschreven platform. Door de explosieve groei en de complexe architectuur was dit custom platform niet meer flexibel genoeg en men botste op limieten die veel tijd en effort nodig hadden om deze te behandelen. Er was dus nood aan een e-commerce platform met ‘out of the box’ functionaliteiten dat geïntegreerd kon worden binnen de bestaande architectuur, en bovendien kan meegroeien met de ambitieuze doelstellingen van Hermie. Door de API first approach en de moderne technologie van Shopware 6 verkoos Hermie dit platform van andere gevestigde waarden zoals Magento.

Hermie koos voor een lange termijn partnership met Meteor. Er werd een roadmap opgesteld in fases met een duidelijk plan van aanpak, met een focus op meer verkoop via de eigen webshop. Heel wat slimme functionaliteiten worden aan een hoog tempo ontwikkeld die bijdragen tot meer conversie. Ook naar de toekomst toe zal Meteor Hermie blijven ondersteunen in het behalen van de hoofddoelstelling: de grootste online speler worden in tuin – en huis artikelen.

Belangrijkste kenmerken

Alumio

Custom design

Tweakwise

Big catalog

Related cases

Denim craftsmanship

B2CShopify Plus

Natural energy for every moment of the day

B2CShopify

Herbruikbare waterflessen

B2CShopify