Over After Midnight

Bij AM-Antwerp hebben ze een lange geschiedenis in het creëren van verschillende en unieke decors voor modeshows, hotels, films, etalages, huizen en meer. Ze zijn altijd op zoek geweest naar de meest exclusieve en unieke rekwisieten om aan onze collectie toe te voegen, en na vele jaren hebben ze besloten ons te specialiseren in vintage en mid-century verlichting. Met hun enorme voorraad van meer dan 20.000 lampen kunnen ze vol vertrouwen zeggen dat ze een van de grootste spelers zijn op het gebied van vintage verlichting, niet alleen in Europa, maar in potentie wereldwijd.

Hun uniek verkoopargument is ons vermogen om grote hoeveelheden van hetzelfde model en sets te leveren, waardoor ze kunnen voorzien in de behoeften van zowel decorontwerpers als interieurontwerpers. Of je nu op zoek bent naar een aansluitende look voor een filmset, of een vleugje vintage charme aan je huis wilt toevoegen, zij hebben het voor je. Hun passie voor verlichtingsarchitectuur en liefde voor vintage design komt duidelijk naar voren in elk stuk dat ze aanbieden.

Projectscope

After Midnight had reeds een webshop live staan die was gebouwd met WordPress, echter vonden ze dit zelf niet gebruiksvriendelijk genoeg en deden er zich fouten voor in de achterliggende code. Ook het gebrek aan flexibiliteit om extra tools toe te voegen ontbrak. Op alle vlakken was er dus verbetering mogelijk.

De opdracht van Meteor was dus om de site zowel in een modern nieuw jasje te steken alsook functioneel te optimaliseren. Door een nieuwe webshop op te maken in Shopify konden we onze klant makkelijk verder helpen en kunnen we garanderen dat in de toekomst veel tijd en moeite zullen bespaard blijven.

Dankzij enorm veel custom code hebben we verschillende functies kunnen inbouwen zoals het laten verdwijnen van navigatie-tabs als een collectie leeg is of de lay-out op een PDP helemaal coderen. Het maken van projectpages en folderpages was een must waarbij we met XO-Gallery gewerkt hebben. Op basis van een slim filtersysteem kunnen bezoekers gemakkelijk hun gewenst product vinden.

Extra features

Verlanglijstje
Galerijen
Catalogi
Fullfilmentproces

Related cases

Denim craftsmanship

B2CShopify Plus

Natural energy for every moment of the day

B2CShopify

Herbruikbare waterflessen

B2CShopify