Lingerie voor elk lichaam

www.curtres.be
B2CShopify

Over Curtres

Wie Curtres zegt weet meteen dat we het hebben over de prachtige winkelketens gelokaliseerd in Limburg. Al jaar en dag voorziet Curtres lingerie vrouwen van het ideale setje. Kleine maten, grote maten en zelfs prothese bh’s, Curtres biedt het allemaal aan! Door de opkomst van de pandemie zagen ze de online opportuniteiten en hierin wilden ze verder investeren.

Curtres is geen lingeriewinkel als een ander, persoonlijke aanpak en klantvriendelijkheid staan absoluut centraal bij hun. Op hun vernieuwde webshop kan je eenvoudig een afspraak maken, dit kan zowel op een specifieke locatie als op een medewerkster/styliste.

Waarom Shopify?

Curtres heeft bewust gekozen voor Shopify als hun e-commerce platform om verschillende redenen. Ten eerste, vanwege de betrouwbaarheid van Shopify, kunnen klanten met vertrouwen bij hen winkelen, wetende dat hun gegevens veilig zijn. Shopify biedt een eenvoudig te gebruiken interface, waardoor zowel klanten als het team van Curtres moeiteloos kunnen navigeren.

De visueel aantrekkelijke ontwerpmogelijkheden van Shopify stellen Curtres in staat om een aantrekkelijke en uitnodigende online winkelomgeving te creëren, wat essentieel is voor het presenteren van hun producten. Bovendien maakt de flexibiliteit van Shopify het gemakkelijk voor Curtres om de webshop uit te breiden met tal van apps en functies, waardoor ze hun klanten steeds beter van dienst kunnen zijn en hun winkelervaring kunnen verbeteren.

Projectscope

Curtres had reeds een webshop live staan die was gebouwd met magento, echter vonden ze dit zelf niet gebruiksvriendelijk genoeg en deden er zich fouten voor in de achterliggende code. Ook het gebrek aan flexibiliteit om extra tools toe te voegen ontbrak. Op alle vlakken was er dus verbetering mogelijk.

De opdracht van Meteor was dus om de site zowel in een modern nieuw jasje te steken alsook functioneel te optimaliseren. Door een nieuwe webshop op te maken in Shopify konden we onze klant makkelijk verder helpen en kunnen we garanderen dat in de toekomst veel tijd en moeite zullen bespaard blijven. Daarnaast staat hun volledige cataloog (+/- 25k artikelen) online en in synch (prijs, stock, productinfo) met hun ERP en kassasysteem. Op basis van een slim filtersysteem kunnen bezoekers gemakkelijk hun gewenst product vinden.

Belangrijkste kenmerken

Retailtrust integratie
Big catalog
Afpsrakentool
Slimme upselling

Related cases

Denim craftsmanship

B2CShopify Plus

Natural energy for every moment of the day

B2CShopify

Herbruikbare waterflessen

B2CShopify