Praktisch is een understatement

kambukka.com
B2CShopify

Over Kambukka

Kambukka, een dynamisch en innovatief merk gespecialiseerd in hoogwaardig drinkgerei, stond voor de uitdaging om meerdere webshops voor verschillende regio’s te beheren. Om hun online aanwezigheid te stroomlijnen, de gebruikerservaring te verbeteren en de activiteiten te optimaliseren, is ons Shopify-team erin geslaagd vijf bestaande webshops samen te voegen tot een samenhangende en efficiënte Shopify-winkel.

Shopify Markets for Seamless Internationalization

Door gebruik te maken van Shopify Markets hebben we een robuuste internationaliseringsstrategie geïmplementeerd. Elke markt vertegenwoordigt een specifieke geografische regio, waardoor Kambukka het productaanbod, de prijzen en de inhoud kan afstemmen op lokale voorkeuren en marktvragen. Dit verbeterde niet alleen de klantervaring, maar stroomlijnde ook het beheer van de wereldwijde activiteiten.

Unified Design Components

Ons ontwerpteam heeft nauw samengewerkt met Kambukka om uniforme en visueel aantrekkelijke secties voor de Shopify-winkel te creëren die in lijn zijn met de bestaande ontwerpelementen en merkidentiteit.

Technical support

Naast het migratie- en unificatieproces ondersteunen we Kambukka voortdurend om hun bestelproces en productconfigurator verder te optimaliseren en automatiseren. We hebben samen met hen een testomgeving opgezet met betrekking tot hun integraties met back-endsystemen en een oplossing geboden om de bestellingen naar de juiste logistieke partner te distribueren.

Belangrijkste kenmerken

Datepicker
Customized login
Custom velden
Custom app