Iedereen houdt van een zoet momentje

cookiepackages.lotusbakeries.be
B2BShopify

Over Lotus Koekenpakketten

Iedereen kent de heerlijke koekjes van Lotus Bakeries. De populariteit steeg enorm over de jaren én de grenzen heen, oorspronkelijk vooral van de originele speculoos. Van een caffè latte tot een cappuccino: wereldwijd vragen koffiedrinkers om een bijpassend Lotus koekje.

Populair in België zijn de Lotus koekenpakketten. Dit zijn pakketten die je als vereniging kan aankopen aan een voordelig tarief rechtstreeks bij Lotus bakeries, om daarna met winst te kunnen doorverkopen. Denk maar aan scholen, jeugdverenigingen, kinderdagverblijven enz. die hierdoor een extra cent kunnen verdienen.

Waarom Shopify?

Lotus heeft bewust gekozen voor Shopify als hun e-commerce platform om verschillende redenen. Ten eerste, vanwege de betrouwbaarheid van Shopify, kunnen klanten met vertrouwen bij hen winkelen, wetende dat hun gegevens veilig zijn. Daarnaast biedt Shopify een eenvoudig te gebruiken interface, waardoor zowel klanten als het team van Lotus moeiteloos kunnen navigeren.

De visueel aantrekkelijke ontwerpmogelijkheden van Shopify stellen Lotus in staat om een aantrekkelijke en uitnodigende online winkelomgeving te creëren, wat essentieel is voor het presenteren van hun lekkere koekenpakketten. Bovendien maakt de flexibiliteit van Shopify het gemakkelijk voor Lotus om de webshop uit te breiden met tal van apps en functies, waardoor ze hun klanten steeds beter van dienst kunnen zijn en hun winkelervaring kunnen verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

Datepicker
Customized login
Custom velden
Custom app