Shopware integratie met SAP

Meteor is dé specialist in e-commerce integraties waaronder met SAP. Onze projecten zijn allemaal integratieprojecten waarbij we Shopware koppelen met minstens 1 back-end systeem zoals een ERP.

Met een integratie tussen Shopware en SAP stroomlijn je jouw bedrijfsprocessen. Automatiseer taken en verminder handmatige inspanningen, waardoor je team zich kan concentreren op wat echt belangrijk is voor jou.

  • Integratie met Boomi
  • Integratie met Alumio
  • Technisch robuust
  • API first
  • Professioneel opgezet
Waarom integreren

Synchronisatie data

Ervaar de kracht van real-time gegevenssynchronisatie tussen Shopware en SAP. Houd je voorraad, klantinformatie en bestellingen up-to-date zonder vertragingen, waardoor je altijd een nauwkeurig beeld van je bedrijf hebt

Met behulp van Shopware en haar API first approach kan deze integratie efficiënt tot stand komen. Zo bied je een naadloze winkelervaring aan je klanten en zorg je ervoor dat je altijd beschikt over de nieuwste informatie, waardoor je klanten beter van dienst kunt zijn en hun tevredenheid kunt vergroten.

Ontdek de eenvoudige stappen om Shopware te integreren met SAP en profiteer van de voordelen van geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.

Hoe pakken we jouw Shopware SAP integratie aan?

Stap 1

Uittekenen architectuur

Onze experts zullen samen met jou de specifieke behoeften van je bedrijf bespreken en gedegen integratieplannen opstellen voor jouw Shopware SAP-integratie. Daarbij tekenen we de verschillende dataflows uit, denk aan orders, stock, prijzen enz.

Stap 2

Detailanalyse

We passen de integratie aan op basis van jouw bedrijfsprocessen en zorgen zo voor een vlekkeloze samenwerking tussen Shopware en SAP. Jij wil misschien een realtime stocksynch, een tweezijdige klantaccount synch of je hebt nog andere specifieke eisen.

Stap 3

Implementatie

Dit gaat om het effectief leggen van de koppeling tussen Shopware en SAP. Ons ervaren team van ontwikkelaars zal de integratie vakkundig implementeren, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen.

Via integratieplatform

In sommige cases is het nuttig om de integratie tussen Shopware en SAP te voorzien met een integratieplatform. Als Alumio partner en uitgebreide ervaring in Boomi kunnen we hierbij helpen.

Custom integratie

In andere cases is het nog steeds aangewezen om voor een op maat geschreven integratie te opteren. Dit kan soms zowel budgettair als technisch een betere keuze zijn. Laat je door ons adviseren.

Technische e-commerce partner

+10j e-commerce kennis
Certified employees
Focus op code kwaliteit
B2B & B2C
Enkele integratieprojecten

Groothandel in medisch materiaal

B2BB2CShopware

Licht als nooit tevoren

B2CShopware

De Shopware oplossing voor Tuin & dier

B2CShopware

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in