Integratie van ERP en Shopware, da’s ons ding!

Integratie van ERP en Shopware, da’s ons ding!

Een connectie tussen ERP en webshop is vaak een complex gegeven. Een bestaande connector dat plug & play werkt is meestal een utopie. Het is daarom cruciaal dat er beroep wordt gedaan op een agency dat hierin de nodige ervaring heeft opgedaan.

Hoe de verschillende dataflows tussen webshop en ERP dienen te lopen zijn namelijk beslissingen die een grote impact hebben op de hele business. Bij Meteor zijn al onze Shopware cases integratieprojecten, waarbij een connectie met ERP altijd terugkomt. Daarbovenop heeft ongeveer elk bedrijf bij wijze van spreken een ander ERP systeem en is het steeds anders ingericht. Dit vergt dus een klantspecifieke aanpak. Lees hieronder verder hoe we dit aanpakken.

  • Professionele aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • Microsoft Dynamics, SAP, Odoo, Exact, Becosoft,…
  • B2B & B2C ervaring
  • Agile werking
Professionele klantspecifieke aanpak

ERP processen in kaart brengen

Aan de hand van enkele workshops met alle betrokken partijen brengen we de verschillende flows in kaart. We analyseren de as is en denken met de klant een plan uit om tot de gewenste flows te komen. De resultaten hiervan gieten we in de algemene architectuurtekening en wordt in detail gedocumenteerd, zodat er een correcte validatie kan gebeuren.

ERP Shopware

Gedurende het hele development traject werken we in bi-weekly sprints waarbij telkens een demomoment wordt voorzien. Zo verzamelen we meteen de feedback en kunnen alle stakeholders de ERP connectie testen en valideren. Op deze manier gaan we op een agile manier naar het gewenste resultaat

Meteor heeft ervaring in het opzetten van integraties / connecties tussen Shopware en Microsoft Dynamics, SAP (B1), Exact, Odoo, Becosoft enz.

Door zijn API first approach vormt Shopware het kloppend hart van je e-commerce activiteiten en is het platform makkelijk te integreren met externe systemen, en dus ook met ERP platformen. Per case bekijken we welke de beste oplossing is: of het nu gaat om een bestaande connector, een custom plugin gebouwd door Meteor of een integratielaag zoals Alumio, de beslissing is afhankelijk van klan tot klant en deze maken we graag samen met jou.

Partner met e-commerce en ERP expertise

10j e-commerce kennis
Certified Shopware employees
Gold partner
B2B & B2C
Shopware en ERP cases

De Shopware oplossing voor Tuin & dier

B2CShopware

Groothandel in medisch materiaal

B2BB2CShopware

Fashion voor iedereen

B2CShopware

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in