Shopify integratie met ERP, PIM, DAM, CRM,… You name it!

Meteor = Shopify integratiespecialist

E-commerce is vaak slechts een schakel in een groter geheel. Een webshop wisselt informatie uit met andere systemen om de algemene business vlot te laten verlopen. Denk maar aan stock die up to date moet blijven, logistiek die de nodige info moet doorgestuurd krijgen of prijzen die zowel offline als online in synch moeten zijn. Hoe de verschillende datastromen tussen webshop en andere systemen dienen te lopen zijn dus beslissingen die een grote impact hebben op de hele business.

Bij Meteor zijn bijna al onze cases integratieprojecten, waarbij een koppeling met ERP, PIM, CRM,… altijd terugkomt. Elk bedrijf heeft daarenboven zijn eigen business logica en systemen waardoor iedere case een andere aanpak vereist. Een agency dat hier ervaring in heeft is daarom onontbeerlijk om dergelijke projecten tot een goed einde te brengen.  Lees hieronder verder hoe we dit aanpakken.

  • Professionele aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • Microsoft Dynamics, SAP, Odoo, Exact, Becosoft,…
  • B2B & B2C ervaring
  • Agile werking
Professionele klantspecifieke aanpak op maat

Uittekenen van de architectuur

Aan de hand van enkele workshops met alle betrokken partijen brengen we de verschillende flows in kaart. We analyseren de situatie vandaag en denken met de klant een plan uit om tot de gewenste oplossing te komen. De resultaten hiervan gieten we in een gedetailleerde architectuurtekening en wordt in detail gedocumenteerd, zodat er een correcte validatie kan gebeuren door alle betrokken partijen.

Gedurende het hele development traject werken we in bi-weekly sprints waarbij telkens een demomoment wordt voorzien. Zo verzamelen we meteen de feedback en kunnen alle stakeholders de koppelingen testen en valideren. Op deze manier gaan we op een agile manier naar het gewenste resultaat.

Meteor heeft ervaring in het opzetten van koppelingen tussen Shopify en Microsoft Dynamics, SAP (B1), Exact, Odoo, Becosoft, Akeneo, Perfion, Pimcore enz.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis zijn we een trouwe partner geworden in het opzetten van integraties met Shopify. Per case bekijken we welke de beste oplossing is: of het nu gaat om een bestaande connector, een custom plugin gebouwd door Meteor of een integratielaag zoals Alumio, de beslissing is afhankelijk van klan tot klant en deze maken we graag samen met jou.

Technische e-commerce partner

+10j e-commerce kennis
Certified employees
Focus op code kwaliteit
B2B & B2C
Shopify Plus integratie case met PIM, ERP,..

Kamerplanten voor elke ruimte

B2CShopify

De bekendste koekjes

B2BShopify

De grootste merkenboetiek

B2CShopify Plus

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in