Een krachtige webshop laten bouwen?

Een krachtige webshop laten bouwen?

Al meer dan 10 jaar bouwen we converterende webshops en werken we digitale strategieën uit. Of je nu een multinational bent met torenhoge ambities of een KMO die aan de start van zijn online verhaal staat, voor elk segment hebben we een gepaste oplossing. We hebben zowel technische, creatieve als strategische profielen die we op de juiste momenten voor jou kunnen inzetten.
  • Professionele aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • Shopware, Shopify, design, digitale marketing,…
  • B2B & B2C ervaring
  • Volledig transparante werking

Wij bouwen webshops met toonaangevende platformen: Shopify(+) en Shopware. Met Shopify en Shopware kun je een krachtige, op maat gemaakte webshop laten creëren. Deze platforms bieden namelijk alles wat je nodig hebt om van jouw shop een bloeiend online bedrijf te maken. Welk platform geschikt is voor jouw shop, hangt af van jouw persoonlijke behoeften.

De enige in België, daar zijn we trots op. Met meer dan 10 jaar ervaring als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers & webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

Ons team is gepassioneerd door e-commerce en beheerst alle technische – en marketing skills om een webshop te doen slagen. Bovendien weten we als Shopify (Plus) experten hoe je het maximum uit dit geweldige platform haalt. Je hoort het, wij zijn fan van Shopify (Plus) en wij zijn ervan overtuigd dat dit hét systeem is om een e-commerce strategie te doen slagen.

Hoe pakken we jouw project aan?

Stap 1

Intake

In de eerste gesprekken gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Waar wil je staan binnen 1-3-5 jaar? Welke kennis heb je zelf al over e-commerce en digitale marketing? Welk budget heb je in gedachten om deze doelstellingen te bereiken? Hoe ziet jouw achterliggende architectuur eruit? enz.

Stap 2

Uitwerken voorstel

Na enkele gesprekken waarbij we dieper ingaan op jouw case werken we een eerste voorstel uit op maat van jouw budget en doelen. Dit is uitgewerkt als een stappenplan zodat je een goed beeld hebt welke activiteiten er moeten gebeuren om jouw e-commerce verhaal tot een succes te maken.

Stap 3

Start project

Eens we tot een akkoord gekomen zijn organiseren we een kick-off meeting waarin we het voorstel gieten in een planning met deadlines. We bepalen ook verder welke capaciteit er in jouw organisatie zit om bepaalde activiteiten zelf te gaan doen. Het doel is om onze e-commerce en digitale marketing kennis binnen jouw onderneming te brengen, zodat je niet voor alles afhankelijk blijft van externe partijen.

Stap 4

Doorontwikkeling

De Go live is de start van het verhaal en niet het eindpunt. Samen met jou bepalen we de roadmap en werken we toe naar het behalen van jouw online ambities.

Diensten

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Samen met onze klanten bepalen we de online strategie met als doel digitale groei en succes. We stellen een roadmap op die afgestemd is op jouw business.

Design

Onze ontwerpers zorgen voor een visueel ontwerp waarbij usability en conversie centraal staan, en we ontwikkelen een huisstijl en styleguide.

Development

Wij passen hierbij de ‘best practices’ van de desbetreffende oplossing toe en geven tussentijdse demo’s zodat er doorheen het project nog aanpassingen kunnen gebeuren.

Integraties

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we onze oplossingen moeten inpassen binnen complexe architecturen, om zo een omnichannel ervaring te creëren.

Digitale marketing

Onze digitale strategen maken een marketing plan op maat met als doel meer traffic en conversie via SEO, SEA, CRO, Marketing automation enz.

Meer info over onze diensten?

Onze cases

Denim craftsmanship

B2CShopify Plus

Alles voor jouw huis & tuin online

B2CShopware

De Shopware oplossing voor Tuin & dier

B2CShopware

De grootste merkenboetiek

B2CShopify Plus

Fashion voor iedereen

B2CShopware

Lingerie met service

B2CShopify
Al onze partners op een rijtje

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in