Meteor is B2B commerce specialist in België

Meteor is B2B commerce specialist in België

In de loop der jaren hebben we een sterk track record opgebouwd wat betreft complexere B2B cases. Vandaag heeft de B2B klant dezelfde eisen als een traditionele consument als het gaat om usability en functionaliteiten. Daar spelen we graag op in.
  • Klantspecifieke pricing
  • rechten en rollen
  • Offerte module
  • klantregistratie
  • specifieke betaalmethoden
  • Integratie met ERP, PIM, CRM,…
Meteor en B2B

B2B projecten vragen specifieke functionaliteiten

Denk maar aan klantspecifieke pricing, rechten en rollen voor gebruikers, re-ordering, klantregistratie, extra betaalmethoden, offerte module,… Dit zijn maar enkele voorbeelden van functionaliteiten die je niet standaard terugvindt in een B2C context. Bovendien zijn deze vaak ook complex omdat er bijna altijd moet geïntegreerd worden met een achterliggend ERP, PIM, CRM,… om alles gesynchroniseerd te houden.

Daarom dat het heel belangrijks is om door een ervaren partner begeleid te worden in dit proces. Meteor heeft een jarenlange track record opgebouwd in B2B commerce, en wij weten heel goed dat elke case hierin anders is waar vaak ook maatwerk aan te pas komt.

Heb je plannen omtrent een nieuwe B2B webshop / portaal? Laat je alvast inspireren door enkele recente cases met elk hun eigen uitdagingen.

Naast de standaard features die een platform zoals Shopware biedt zijn er bij elke groothandel gewenste functionaltieiten die maatwerk verseisen. Zo hebben we bij onze klant Igepa een online snijtool geïntegreerd omdat dit het ganse proces efficiënter maakt, zowel intern als langs de kant van de klant. Bij Gymna hebben we dan weer een sales representative app ontwikkeld zodat vertegenwoordigers met hun klanten het offerteproces via de webshop kunnen doorlopen. En heb je een cataloog van 1 miljoen producten? Met de recente livegang van Dexis is ook ons dat niet vreemd.

Bovendien zijn onze cases een variatie van externe B2B platformen, onze eigen B2B suite of die van Shopware. Per case bekijken we welke oplossing het beste bij de klant past, en de uiteindelijke architectuur is een gezamenlijke beslissing begeleid door onze expertise.

Partner met expertise

+10j e-commerce kennis
B2B focused
Eigen B2B modules
Technisch superieur
Enkele Shopware cases

Groothandel in medisch materiaal

B2BB2CShopware

Geen fast fashion, wel kwaliteitsvol design waar je lang van kunt genieten.

B2CShopware

Fashion voor iedereen

B2CShopware

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in