Een webshop starten / bouwen? Dan ben je bij Meteor aan het juiste adres!

Al meer dan 10 jaar bouwen we converterende webshops en werken we digitale strategieën uit. Of je nu een multinational bent met torenhoge ambities of een KMO die aan de start van zijn online verhaal staat, voor elk segment hebben we een gepaste oplossing. We hebben zowel technische, creatieve als strategische profielen die we op de juiste momenten voor jou kunnen inzetten.
  • Professionele aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • Shopware, Shopify, design, digitale marketing,…
  • B2B & B2C ervaring
  • Volledig transparante werking

Hoe gaan we te werk?

Step 1 - project

Stap 1

Intake

In een eerste gesprek gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Waar wil je als organisatie staan binnen 1-3-5 jaar? Welke kennis zit er in jouw organisatie al over e-commerce en digitale marketing? Welk budget heb je in gedachten om deze doelstellingen te bereiken? Enz.

Stap 2

Uitwerken voorstel

Na enkele gesprekken waarbij we dieper ingaan op jouw case werken we een eerste voorstel uit op maat van jouw budget en doelen. Dit is uitgewerkt als een stappenplan zodat je een goed beeld hebt welke activiteiten er moeten gebeuren om jouw e-commerce verhaal tot een succes te maken.

Step 2 - Design Shopify
Step 3 - Project

Stap 3

Start project

Eens we tot een akkoord gekomen zijn organiseren we een kick-off meeting waarin we het voorstel gieten in een planning met deadlines. We bepalen ook verder welke capaciteit er in jouw organisatie zit om bepaalde activiteiten zelf te gaan doen. Het doel is om onze e-commerce en digitale marketing kennis binnen jouw onderneming te brengen, zodat je niet voor alles afhankelijk blijft van externe partijen.

Stap 4

Doorontwikkeling

De Go live is de start van het verhaal en niet het eindpunt. Samen met jou bepalen we de roadmap en werken we toe naar het behalen van jouw online ambities.

Step 4 - Project
Diensten

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Samen met onze klanten bepalen we de online strategie met als doel digitale groei en succes. We stellen een roadmap op die afgestemd is op jouw business.

Design

Onze ontwerpers zorgen voor een visueel ontwerp waarbij usability en conversie centraal staan, en we ontwikkelen een huisstijl en styleguide.

Development

Wij passen hierbij de ‘best practices’ van de desbetreffende oplossing toe en geven tussentijdse demo’s zodat er doorheen het project nog aanpassingen kunnen gebeuren.

Integraties

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we onze oplossingen moeten inpassen binnen complexe architecturen, om zo een omnichannel ervaring te creëren.

Digitale marketing

Onze digitale strategen maken een marketing plan op maat met als doel meer traffic en conversie via SEO, SEA, CRO, Marketing automation enz.

Meer info over onze diensten?

Onze partnerships

Wij bieden oplossingen voor elk segment

Persons walkin in and out the Shopware headquarters
Logo Shopware Gold

De enige Belgische Shopware Gold partner!

Met 10 jaar ervaring zijn wij de experten op vlak van enterprise commerce. Als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house Shopware experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers en webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

Bekijk onze Shopware cases om goede voorbeelden te krijgen van een professionele werkwijze met Shopware.

De slimste Shopify (Plus) consultants

Shopify is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce systeem. Ook wij geloven sterk in dit platform omwille van de flexibiliteit en de vele marketing mogelijkheden die het te bieden heeft. Bovendien biedt Shopify een laagdrempelige instap zodat bedrijven in elk segment en elke industrie kunnen starten met een succesvolle webshop.

Bekijk onze Shopify cases goede voorbeelden te krijgen van een professionele werking met Shopify.

E-commerce Person working on laptop inside the Shopify admin
Onze cases
B2C, Shopify

Couleurs de Noir

Couleurs de Noir

Lees meer
B2C, Shopify

Hello Archie

Hello Archie

Lees meer

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in