Meteor is al meer dan 10 jaar DÉ e-commerce partner!

Full service e-commerce partner, dat betekent van A tot Z. Van strategie tot implementatie tot digitale marketing. Ons team van digitale experten staat klaar om jouw (omnichannel) ambities waar te maken in een steeds uitdagender landschap.

Met onze unieke en professionele aanpak maken wij het verschil. Onze volledige transparante projectwerking maakt dat onze klanten op elk moment een overzicht hebben van wat we precies doen, en dat er naar duidelijke op voorhand vastliggende doelstellingen wordt gewerkt. Bovendien staan al onze mensen bij ons op de payroll, in België. We kunnen dus zowel remote als ter plaatse de klant bijstaan in al zijn e-commerce vragen.

Sta je aan het begin van jouw digitaal verhaal of moet er een bestaand verhaal herbekeken / geoptimaliseerd worden? Maak een afspraak voor een eerste kennismaking. Hieronder vind je alvast een overzicht van onze diensten.

  • Professionele aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • Shopware, Shopify, design, digitale marketing,…
  • B2B & B2C ervaring
  • Volledig transparante werking
Diensten

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Samen met onze klanten bepalen we de online strategie met als doel digitale groei en succes. We stellen een roadmap op die afgestemd is op jouw business.

Design

Onze ontwerpers zorgen voor een visueel ontwerp waarbij usability en conversie centraal staan, en we ontwikkelen een huisstijl en styleguide.

Development

Wij passen hierbij de ‘best practices’ van de desbetreffende oplossing toe en geven tussentijdse demo’s zodat er doorheen het project nog aanpassingen kunnen gebeuren.

Integraties

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we onze oplossingen moeten inpassen binnen complexe architecturen, om zo een omnichannel ervaring te creëren.

Digitale marketing

Onze digitale strategen maken een marketing plan op maat met als doel meer traffic en conversie via SEO, SEA, CRO, Marketing automation enz.

Meer info over onze diensten?

Ervaren e-commerce partner

10j e-commerce kennis
Certified Shopware & Shopify werknemers
Transparante projectwerking
B2B & B2C
Onze partnerships

Wij bieden oplossingen voor elk segment

De enige Belgische Shopware Gold partner!

Met 10 jaar ervaring zijn wij de experten op vlak van enterprise commerce. Als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house Shopware experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers en webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

Bekijk onze Shopware cases om goede voorbeelden te krijgen van een professionele werkwijze met Shopware.

De slimste Shopify (Plus) consultants

Shopify is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce systeem. Ook wij geloven sterk in dit platform omwille van de flexibiliteit en de vele marketing mogelijkheden die het te bieden heeft. Bovendien biedt Shopify een laagdrempelige instap zodat bedrijven in elk segment en elke industrie kunnen starten met een succesvolle webshop.

Bekijk onze Shopify cases goede voorbeelden te krijgen van een professionele werking met Shopify.

Al onze partners op een rijtje
Onze cases

Denim craftsmanship

B2CShopify Plus

Alles voor jouw huis & tuin online

B2CShopware

De Shopware oplossing voor Tuin & dier

B2CShopware

De grootste merkenboetiek

B2CShopify Plus

Fashion voor iedereen

B2CShopware

Lingerie met service

B2CShopify

Wil jij online successen boeken?

Wij horen graag van u hoe we u verder kunnen helpen. Stel je vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul onderstaand contactformulier in