Full service
e-commerce partner

Commerce with an impact

Meteor maakt samen met jou een forse impact in het e-commerce universum. Als referentie op vlak van (e-)Commerce in België staan wij met ons team klaar om jouw bedrijf te laten groeien en om klantenervaringen zowel online als offline te verbeteren. Dankzij de jarenlange ervaring van ons team zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste e-commerce partners voor platformen als Shopify en Shopware binnen België. Als e-commerce partner zijn we niet alleen actief als ontwikkelaar/developer van uw webshop maar nemen we ook online strategie en zoekmachine optimalisatie voor onze rekening, hierdoor bent u zeker van uw plekje bovenaan in Google. Ready? Set. Launch!

Diensten

Wat we voor jou kunnen betekenen

Strategie

Samen met onze klanten bepalen we de online strategie met als doel digitale groei en succes. We stellen een roadmap op die afgestemd is op jouw business.

Design

Onze ontwerpers zorgen voor een visueel ontwerp waarbij usability en conversie centraal staan, en we ontwikkelen een huisstijl en styleguide.

Development

Wij passen hierbij de ‘best practices’ van de desbetreffende oplossing toe en geven tussentijdse demo’s zodat er doorheen het project nog aanpassingen kunnen gebeuren.

Integraties

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we onze oplossingen moeten inpassen binnen complexe architecturen, om zo een omnichannel ervaring te creëren.

Digitale marketing

Onze digitale strategen maken een marketing plan op maat met als doel meer traffic en conversie via SEO, SEA, CRO, Marketing automation enz.

Meer info over onze diensten?

Onze partnerships

Wij bieden oplossingen voor elk segment

Persons walkin in and out the Shopware headquarters
Logo Shopware

De meest ervaren Shopware enterprise partner

Met 10 jaar ervaring zijn wij de experten op vlak van enterprise commerce. Als grootste Shopware partner in de Benelux staat ons team van experts klaar om mee te bouwen aan jouw online succes. Ons team in-house Shopware experten bestaat uit analisten, product owners, project managers, digital marketeers en webdevelopers, elk gepassioneerd en gespecialiseerd in hun vak.

Bekijk onze gerealiseerde webshop voor Light Gallery om een goed voorbeeld te krijgen van een in Shopware ontwikkelde webshop.

De slimste Shopify consultants

Shopify is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce systeem. Ook wij geloven sterk in dit platform omwille van de flexibiliteit en de vele marketing mogelijkheden die het te bieden heeft. Bovendien biedt Shopify een laagdrempelige instap zodat bedrijven in elk segment en elke industrie kunnen starten met een succesvolle webshop.

Bekijk onze gerealiseerde webshop voor Hello Archie om een goed voorbeeld te krijgen van een in Shopify ontwikkelde webshop.

E-commerce Person working on laptop inside the Shopify admin
Shopify logo
Cases

Lange termijn partnerships

B2B, Shopify

Lotus Bakeries

Lotus Bakeries

Lees meer